24h-HERZINFARKT-HOTLINE

Termin-Hotline / Auskunft

24h Oberarzt-Hotline

Universitätsklinikum Essen

HealthManagement Welcomes Prof. Tienush Rassaf as new Editor-in-Chief, Cardiology

HealthManagement is delighted to announce the appointment of Prof. Tienush Rassaf as Cardiology Editor-in-Chief. He is Director of the Department of Cardiology and Vascular Medicine at the Westgerman Heart and Vascular Center, University Hospital Essen.

HealthManagement.org, Europe’s leading multidisciplinary healthcare management platform, is delighted to announce the appointment of Prof. Tienush Rassaf as Editor-in-Chief, Cardiology.

Prof. Rassaf is Director of the Department of Cardiology and Vascular Medicine at the Westgerman Heart- and Vascular Center, University Hospital Essen in Germany.

Prof. Rassaf said he was honoured to take up the new assignment and he looks forward to working with the members of the Editorial Board and the HealthManagement.org team. “Cross-collaboration is essential in cardiology”, he said. “My cardiology career has shown me how vital good leadership and management is in providing the best clinical care.”

Univ.- Prof. Dr. med. Tienush Rassaf